A Gasztromediátor csapat tagjai arra szövetkeztek, hogy párbeszédet indítanak a vendéglátó vállalkozások szakács tanulókért felelős szakemberei és az iskolai szakoktatók között annak reményében, hogy a vállalkozásoknál bevezetett ételfejlesztések, az iskolai rendszerben is felhasználható tartalmak megjelenhessenek az iskolai gyakorlatokon. Ugyanakkor a vendéglátó
vállalkozásoknak is jobban meg kell ismernie a Szakmai és vizsgakövetelményekben meghatározott tananyagtartalmakat. Éppen ezért szükséges a párbeszéd, a közös alapok kijelölésének megindítása és a hosszú távú együttműködés formáinak kialakítása.
A borítóképen: Kocsonya Kálmán, gasztronómiai tanácsadó, szakoktató és Kovácsné Szaladják Annamária ötletgazda
Molnár Kálmánné közgazdász tanár turizmus vendéglátás szakon, gyakorlati oktatásvezető
Palencsárné Kasza Marianna közgazdász tanár, ECVET szakértő
Várvölgyi Attila szakoktató
Varga Zoltán szakoktató
Gyenge Csaba szakoktató
Koralewszky Vilmosné szakképzési szakértő
Kovács Gábor vendéglátó szakközgazdász
Kovács Gábor vendéglátó üzemgazdász
Moharos György szakács oktató, informatikai gondolkodó
Szűcs Pál vendéglátás igazgató Prímás Pince Esztergom
Andó Pál szakács szakoktató
Pap Tamás szakoktató
Szabó Zoltán vendéglátó üzemgazdász, szakoktató
Holzmüller Antalné ügyvezető (Képzőművészeti Kiadó)